SNEL, BETROUWBAAR EN FLEXIBEL

WM Automaterialen B.V. - een onderneming van WM SE

Uw snelle, betrouwbare en flexibele full-service leverancier

Ons doel is onze klanten hoogwaardig te bedienen, met een hoge directe beschikbaarheid van kwaliteits artikelen, meermaals dagelijkse leveringen, intuïtieve en effectieve IT-oplossingen en toegang tot de juiste knowhow.

Beschikbaarheid

Met meer dan 250.000 artikelen in ons logistieke centrum zorgen wij ervoor, dat u en uw werkplaats nooit stilstaan.

Levering

Met dagelijkse leveringen zorgen wij ervoor, dat uw werkplaats flexibel en effectief kan opereren en nooit stilstaat.

IT-oplossingen

Met de catalogussystemen van WM krijgt u snel en eenvoudig alle informatie, die u nodig hebt voor de optimalisatie van uw individuele workflows.

Competentie

Onze medewerkers zijn goed opgeleide specialisten met omvangrijke ervaringen in de branche en staan altijd met raad en daad voor u klaar.

Logistieke centrum van WM

Kwaliteit is ons devies

WM Automaterialen is een dochteronderneming van WM SE. WM SE is een van de sterkste groothandels voor auto-onderdelen, -accessoires, banden en werkplaatsuitrusting in heel Europa en biedt een uitgebreid assortiment van producten voor automotive werkplaatsen. Met meer dan 200 WM vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, USA en Nederland stellen wij meer dan 45 miljoen artikelen per jaar beschikbaar. Wij maken ons sterk, onze klanten steeds originele reserveonderdelen van gerenommeerde merkfabrikanten te leveren. Bij WM vindt u altijd de meest actuele artikelen, uitstekende kwaliteit en de juiste fabrikanten. Zo speelt u met WM altijd op zeker!

Het logistieke centrum van WM zorgt ervoor, dat u uw reserveonderdelen voor personenvoertuigen en bedrijfsvoertuigen en alle uitrustingsonderdelen voor uw werkplaats altijd via de snelst mogelijke weg ontvangt. Dankzij de nieuwste en modernste technieken en de permanente uitbreiding van ons centraal magazijn garanderen wij als één van de grootste onafhankelijke groothandelaars voor voertuigonderdelen in Europa de snelste leveringstijden, waardoor u uw voorraden beperkt kunt houden en dus uw werkplaats beter kunt benutten. Zo blijven ook uw magazijnkosten altijd minimaal.

Vind uw lokale vestiging

Hier vindt u een overzicht van onze vestigingen

Utrecht

Kate ter Horstsingel 3
NL - 3543 WB Utrecht
Nederland

Contact:
+31 (0)30-8991000
utrecht@wm-automaterialen.nl

Lochem

Aalsvoort 40
NL - 7241 MA Lochem
Nederland

Contact:
+31 (0)57-3298298
lochem@wm-automaterialen.nl

Zwolle

Marconistraat 11
NL - 8013 PK Zwolle
Nederland

Contact:
+31 (0)38-4675555
zwolle@wm-automaterialen.nl

Duiven

Ratio 29
NL - 6921 RW Arnhem
Nederland

Contact:
+31 (0)26-3172200
arnhem@wm-automaterialen.nl

Wijchen


Bijsterhuizen 2005b
NL - 6604 LH Wijchen
Nederland

Contact:
+31 (0)24-3434055
wijchen@wm-automaterialen.nl

Halfweg / Amsterdam

Liebrugweg 3
NL - 1165 AD Amsterdam
Nederland

Contact:
+31 (0)20-7920300
amsterdam@wm-automaterialen.nl

Ridderkerk


Florijnstraat 60
NL - 2988 CL Rotterdam
Nederland

Contact:
+31 (0)10-7920500
rotterdam@wm-automaterialen.nl

Assortiment

Personenwagens

Om u in staat te stellen om een betere benutting van uw werkplaats, een groter dienstenaanbod en dus meer klantentevredenheid te bereiken, garandeert WM u de kortste leveringstijden. Daarom zijn in elk van onze verkooppunten tussen 30.000 en 40.000 reserveonderdelen voor personenvoertuigen voor u beschikbaar om te worden geleverd of afgehaald.

Vrachtwagens

WM garandeert u de snelst mogelijke reserveonderdelenservice en een uitgebreid aanbod aan originele reserveonderdelen van gerenommeerde merkfabrikanten voor trucks, trailers en bussen.

Banden en velgen

Om ervoor te zorgen dat uw bandenservice voldoende lucht krijgt, hebben wij banden en velgen van alle gerenommeerde originele fabrikanten en merkleveranciers altijd op voorraad.

Gereedschap

Wie succesvol wil werken, heeft het juiste gereedschap nodig. Of het nu gaat om gestandaardiseerde gereedschappen of speciale autogereedschappen voor de reparatie van motor en chassis, WM biedt u kwalitatief hoogaardige gereedschappen van vele gerenommeerde fabrikanten.

Lak en lakaccessoires

Hier wordt lakcompetentie geen hol begrip, maar een toonbeeld van kwaliteit, verscheidenheid en duurzaamheid voor iedere gespecialiseerde werkplaats. Daartoe behoren lak en lak-toebehoren zoals slijpmiddelen, lak-spraypistolen en beschermende kleding.

Toebehoren

WM biedt u een uitgebreid assortiment van accessoires voor auto, hobby en vrije tijd. Meer dan 100 vakkundige leveranciers staan in voor de productrubrieken dak- en fietsdragers, zetelbekledingen, sportzetels, sportluchtfilters, koelboxen, wielkappen, sportsturen, versnellingskoppen, kinderstoeltjes en nog veel meer.

Uitrusting garagewerkplaats

WM is al vele decennia lang uw competent contactpunt op het vlak van werkplaatsuitrusting en biedt u een compleet assortiment van instrumenten voor werkplaatsuitrustingen. Van uitlaatgastesters en diagnoseapparatuur over hefbruggen en bandenservice-instrumenten tot ontstekingstesters: wij zorgen voor uw volledige uitrusting.

Chemische autoproducten

Om ervoor te zorgen dat alles gesmeerd loopt, ondersteunt en adviseert het chemieteam van WM u wanneer het gaat om onderhoud, verzorging en reiniging van voertuigen en voertuigonderdelen. Zowel onderhoudsproducten, oliën als accessoires, in ons uitgebreide assortiment vindt u gegarandeerd de juiste oplossing!

Carrière

U bent op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging?

Hier vindt u een actuele opsomming van onze jobaanbiedingen.

Open sollicitatie
U kunt ons te allen tijde een open sollicitatie sturen.

Stuur een open sollicitatie naar personeel@wm-automaterialen.nl.

WM Automaterialen B.V. | Kate ter Horstsingel 3 | NL - 3543 WB Utrecht | Nederland | Tel.: +31308991091 | utrecht@wm-automaterialen.nl | www.wm-automaterialen.nl

WM Automaterialen B.V. – Uw partner in Nederland

Voor uw werkplaats alleen het beste! Wij zijn al op weg naar u, en verheugen ons erop uw dagelijks werkzaamheden te ondersteunen.

Jannes Martin

Mail: jannes.martin@wm.de

Contact

Tel 9 en 9 bij elkaar op.

*verplicht veld